Riatdhesohen gjashtë shqiptarët e parë të ngelur në Bari, ja si u doli testi për koronavirusin

271
Sigal

COVID-19, riatdhesohen gjashtë shqiptarët e parë të ngelur në Bari. Gjashtë shqiptarët kanë detyrimin të qëndrojnë 14 ditë në vetë- karantinim.

Shqiptarët kanë ardhur me tragetin e mallrave në Durrës.

Vetëm pak ditë më parë kanë bërë testin për koronavirusin dhe kanë rezultuar negativë, gjithsesi do të respektohen masat për sa i përket izolimit.