“Rama ik”, nis revolta e bizneseve në Tiranë

129

Ish-Kryeministri, Sali Berisha, ka publikuar në rrjetet një foto, ku në një tabelë të biznesit shkruhet “Rama ik”.

“Një përshëndetje të përzemërt, biznesmenit guximtar. Greva e përgjithshme e bizneseve është shpëtimi i vetëm nga skizofreni sadist dhe hajdut!”, shkruan Berisha, duke publikuar foton.