“Rama ik!”, grumbullohen protestuesit. Shihni si është rrethuar Kryeministria. Blinda në rrugë

328
Sigal

Me të njëjtën kërkesë: Largimin e qeverisë, protuestit e therritur nga opozita e bashkuar jane gumbulluar tashme, ne pritje te nisjes se protestes masive para Kryeministrise. 

Kjo proteste vjen një muaj pas protestës së 16 shkurtit, kur morën vendimin për djegien e mandateve, deputetët e opozitës do të jenë sërish në krah të qytetarëve pa imunitetet parlamentare.

Nderkohe, policia ka marre gjithe masat, duke rrethuar Kryeministrine dhe godinat e institucineve prane.

policia
policia1
blinda