Radhë në Kakavijë, grekët kërkojnë tampon

60

Në pjesën greke të Kakavijës ka sërish radhë makinash. Kjo pasi shqiptarët me dokumente greke që shkojnë në Greqi, përveç testit PCR janë të detyruar të bëjnë tampon, njësoj si para datës 17 gusht.

Lapsi.al mëson se kjo po ndodh vetëm në Kakavijë dhe jo në Kapshticë. Të pyetur nga autoritetet kufitare shqiptare për tamponet që marrin, stafi mjekësor grek përgjigjet duke u justifikuar se këto janë urdhëra nga lart.