Radhë deri në 5 kilometra, bllokohet pika kufitare e Kakavijës (FOTO)

83

Radhë të gjata emigrantësh ka pasur ditën e sotme në pikën kufitare të Kakavijës. Që prej mëngjesit, fluksi i madh i qytetarëve blllokoi kufirin. Shkak i radhës deri në 5 kilometra është bërë realizimi i tamponit për të kaluar në Greqi dhe kapaciteti i reduktuar i palës greke.

Pala greke po punon vetëm me një sportel, ndërkohë që edhe pak orë, dogana do të mbyllet dhe qytetarët do të jenë të detyruar të kalojnë natën në makinat e tyre deri në orën 06:00 kur rinis sërish puna.