Qytetari nuk iu beson syve, befasohet nga ajo që gjen në bregun e Gjirit të Lalzit, në afërsi të një lokali të njohur (VIDEO)

90
Sigal

Në zonën e Gjirit të Lalzit dallgët kanë nxjerrë një delfin të ngordhur i cili ishte i dekompozuar.

Trupi i delfinit është gjetur në afërsi të një lokali të njohur në bregdet.

Por i çuditshëm fakti se delfinit i kishin prerë kokën.

Trupi i delfinit është mbi 1meter e 60 cm i gjatë dhe peshon afërsisht 170 kg, sipas dëshmive nga banorët.

Kohët e fundit në këtë sektor të bregdetit të Durrësit kanë dalë disa delfinë të ngordhur.