Qendra Evropiane e tërmeteve qetëson shqiptarët: Vala po vjen duke u shuar

243

Në lidhje me tërmetin dhe pasgoditjet në Shqipëri shkruan sot edhe Qendra Sizmologjike Europiane-Mesdhetare.

Sipas tyre aktiviteti i do të rikthehet në nivelin normal, duke qetësuar kështu shqiptarët për frikën e ndonjë tërmeti të fortë.

“Siç mund ta shohim, vala e pasgoditjeve të tërmetit që goditi Shqipërinë po vjen duke u shuar. Edhe pse një pasgoditje e fortë është gjithmonë e mundshme përgjatë javëve dhe muajve që pasojnë, aktiviteti do të rikthehet në nivelin normal”, shkruan Qendra Sizmologjike Europiane-Mesdhetare.