Pushuesit futen në det të lahen, gjejnë predhën e pashpërthyer në ujërat e Karaburunit

88
Sigal

Pushuesit në Vlorë kanë gjetur një predhë në ujërat e Karaburunit.

Pushuesit janë futur për tu larë në det, kur kanë vënë re municionin luftarak në ujë.

Dyshohet se predha i përket Luftës së Dytë Botërore dhe prej asaj kohe ndodhet në ujërat e Karaburunit.