Punimet, ARRSH: Ja si do të devijohet kalimi në autostradën Durrës-Tiranë

254

Punimet ne aksin Tiranë-Durrës do të sjellin edhe njëherë devijime në qarkullimin e mjeteve.

ARRSH ka bërë sot njoftim për gjithë përdoruesit e rrugës të jenë të vëmendshëm, pasi për shkak të punimeve në afërsi të CityPark dhe Ford, trafiku në drejtimin Durrës-Tiranë në këto segmente do të orientohet me një kalim.

Njoftimi

Në segmentin rrugor Tiranë-Durrës, tek CityPark dhe Ford për referencë, në kuadër të punimeve të emergjencës të miratuara për këtë segment rrugor, sot po punohet për zevendësimin e neë jersave me guardrela në këto dy pika të saj.

Punimet do të realizohen brenda 2 ditëve dhe trafiku në drejtimin Durrës-Tiranë në këto segmente do të orientohet me një kalim.

Ndërkohë, janë marrë masat për devijimin e trafikut me sinjalistikën e nevojshme me qëllim orientimin sa më të qartë të qytetarëve.