Punime në rrjet, OSHEE: Zonat në Tiranë ku do ketë kufizime të energjisë elektrike

710
Sigal

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) ka njoftuar se për shkak të disa punime në rrjet do ketë kufizime të energjisë elektrike rrugëve “Medar Shtylla” dhe “Sulejman Delvina”. Kufizimet do jenë nga ora 10:00 deri në orën 14:00 të ditës së sotme.

Njoftimi i plotë i OSHEE:
“Parku u delegacioneve”, Tiranë.
Sot, datë 5 qershor, Njësia OSHEE Tirana 1 do të punojë për mirëfunksionimin e kabinës pranët “parkut të delegacioneve”, nga 10:00 deri në 14:00.

Gjatë kësaj kohe, do të mbeten pa energji zona në fjalë e cila ndodhet pranë rrugëve “Medar Shtylla” dhe “Sulejman Delvina”.
34410100_2236808403209847_4977830941029302272_n