Pukë, Fushë Arrëz/ Kompania kineze vendos mbylljen e aktivitetit, 300 minatorë në protestë

341
300 punonjës së minierës së bakrit “Beralb” në Pukë janë ngritur në protestë pasi prej një muaji në minierë dhe në fabrikën e përpunimit të bakrit është pezulluar puna.
Kompania kineze ka vendosur mbylljen e aktivitetit për shkak të rënies së çmimit të bakrit. Kjo ka sjellë revoltën e minatorëve të cilët kërkojnë hapjen e punës në këtë minierë. Minierat në Pukë dhe Fushë Arrëz janë me koncesion nga një firmë kineze.
Sigal