Protestë tek Liqeni Artificial, qytetarët thyejnë me forcë perimetrin, Policia përpiqet t’i ndalojë

42

Një protestë është mbajtur sot tek Liqeni Artificial në Tiranë pasi ky i fundit është mbyllur këtë fundjavë. Qytetarët kanë thyer me forcë perimetrin e Policisë dhe kanë hyrë të bëjnë shëtje.

Policia nga ana tjetër është përpjekur t’i ndalojë por nuk kanë mundur. Qytetarët kanë qenë familjarë apo të rinj që nuk kanë dashur bllokimin e Liqenit Artificial.