Protestë në Rafinerinë e Naftës: punonjësit ngrihen sërish për pagat e prapambetura

328
Punonjësit e Rafinerisë së Naftës në Fier janë ngritur sërish në protestë sot për pagat e prapambetura dhe sigurimet shoqërore, që nuk iu janë paguar.

Ata i kanë kërkuar Policisë së Shtetit të mos y bëhet pengesë në protestën e tyre të drejtë duke i dalë në krah, administratorëve të Uzinës.

Protesta e tyre është e disata dhe zëri i tyre nuk është dëgjuar. Rreth një muaj më parë, ishin punonjëset femra të Rafinerisë që hipën në oxhakët e lartë dhe kërcënuan se do të vetëvriteshin.