Protesta / Një person tenton të çajë turmën me makinë, bllokohet nga protestuesit

494
Sigal

Me nisjen e protestës së opozitës, regjistrohet edhe incidenti i parë te rrethrrotullimi i Shqiponjës në Tiranë.

Një qytetar tentoi të çajë turmën me makinë, por u ndal nga protestuesit.

Është dashur ndërhyrja e krerëve të opozitës dhe kryetarit të PR-së Fatmir Mediu që situata të mos angravohej.