Protesta në Fier, qytetarët bllokojnë rrugën, përplasen me policinë

302
Ashtu siç ishte parashikuar, protesta në Fier ka nisur në orën 11:00. Mësohet se ka pasur një përplasje të lehtë mes qytetarëve dhe policisë, të cilët kanë tentuar të bllokojnë rrugën.
‘Rama ik, Rama ik”, brohorasin qytetarët, të cilët janë të shumtë në numër. Ata janë mbledhur në Fier që është një nga 5 pikat në vend që do të bllokojë rrugën për 60 minuta.