Procesi i Rindërtimit në Tiranë: Konflikte gjyqësore dhe qindra të skualifikuar

16

Katër vjet pas tërmetit të 26 nëntorit, dhjetëra familje janë ende në konflikte gjyqësore me bashkinë e Tiranës, ndërsa qindra të prekur e kanë gjetur veten jashtë listave të përfitimit nga programi i Rindërtimit – në një proces që është ende larg përfundimit.