Presidentja e Hungarisë vizitë dy ditore në Shqipëri, nesër takim me Presidentin Begaj

60
Sigal

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj, mirëpret nesër në një vizitë shtetërore Presidenten e Hungarisë, Sh.S.Znj. Katalin Novak.

Axhenda:

10:00 – 10:15 Ceremonia zyrtare e mirëseardhjes në Institucionin e Presidentit të Republikës.

11:30 – 12:00 Deklaratat respektive dhe konferencë e përbashkët për shtyp e dy Presidentëve.