Sigal

Presidenti i Republikës Ilir Meta e ka nisur mëngjesin në malin e Dajtit.

Ai ka publikuar një foto me një vajzë të vogël teksa nuk mungon dhe simboli i dëborës, plaku prej bore, që Meta ka zgjedhur t’i vërë emrin e personazhit të filmit për për fëmijë Olaf.

“Mirëdita miq! Bashkë me Tean dhe Olafin prej dëbore ju përshëndesim nga mali i Dajtit”, shkruan Meta.

Meta Dajt