Sigal

Presidenti i Republikes Ilir Meta merr pjese ne ceremoninë festive të 80-vjetorit të krijimit të Radio-Tiranës dhe vlerësimit të figurave të shquara të saj.

Fjala e mbajtur në ceremoninë festive të 80-vjetorit të krijimit të Radio-Tiranës dhe vlerësimit të figurave të shquara të saj

LIVE – Fjala e mbajtur në ceremoninë festive të 80-vjetorit të krijimit të Radio-Tiranës dhe vlerësimit të figurave të shquara të saj

Publiée par Ilir Meta sur Mardi 27 novembre 2018