Presidenti Meta: Mirënjohje për çdo efektiv të Forcave të Armatosura dhe Policisë së Shtetit në krye të detyrës!

255
Sigal

Postimi i plote…

Mirënjohje të thellë dhe falenderim për çdo efektiv të Forcave të Armatosura dhe Policisë së Shtetit në krye të detyrës!
SË BASHKU PËR TË MBROJTUR SHËNDETIN E ÇDO QYTETARI! 🇦🇱