Presidenti Meta: Madhështia e Suedisë qëndron te modestia, thjeshtësia dhe demokracia

60

 

Presidenti Ilir Meta ka qenë i ftuar në festën e organizuar nga Ambasada suedeze me rastin e Ditës së Suedisë.

I lumtur të isha i ftuar në një festë modeste të Ambasadës së Suedisë në Tiranë.
Madhështia e Suedisë qëndron te modestia, thjeshtësia dhe demokracia.
Mirënjohje që vazhdojnë të investojnë më shumë se gjysmën e fondeve të Agjencisë Suedeze të Bashkëpunimit për Zhvillim (SIDA) për demokracinë dhe të drejtat e njeriut.
Urime sot edhe të gjithë miqve suedeze që jetojnë e punojnë në Shqipëri!
GËZUAR! SKÅL! 🇦🇱🤝🇸🇪