Presidenti Meta: Kënaqësi të jem në qytetin e trëndafilave. Përmeti na ka dhuruar përherë mikpritje, qytetari, kulturë…

405
Presidenti i Republikës, Ilir Meta vizitë në Bashkinë e Përmetit.
Presidenti Meta pritet nga kryetari i Bashkisë, autoritete vendore, deputetë e qindra banorë
Presidenti Meta merr pjesë në ceremoninë e çeljes së sezonit turistik në Bashkinë Përmet
Meta: Kënaqësi të jem në qytetin e trëndafilave. Përmeti na ka dhuruar përherë mikpritje, qytetari, kulturë… bujari, tolerancë e harmoni njerëzore
Meta: Kontributi i përmetarëve për lirinë, përparimin dhe emancipimin e vendit, i jashtëzakonshëm
Meta: Në këto troje kanë lindur vëllezërit Frashëri, udhëheqësit e Rilindjes sonë Kombëtare
Meta: Përmeti do të ngelet përherë djepi i shqiptarëve të mëdhenj dhe njerëzve të shquar të artit, kulturës, sportit dhe kengës
Meta: Përmeti shembull i kulturës e edukatës qytetare, qytet i vlerave më të mira të kombit
Meta: Gëzohem që e gjej Përmetin përherë e më të bukur e me plot turistë e vizitorë vendas e të huaj.
Presidenti Meta i akordon titullin “Mjeshtër i madh” sportistit të mirënjohur përmetar Ethem Kaso
Sigal