Presidenti Meta: Kënaqësi e veçantë të vizitoja Xhaminë e Sahatit në Dibër të Madhe, unike…

78
Kënaqësi e veçantë të vizitoja Xhaminë e Sahatit në Dibër të Madhe, unike për nga arkitektura, veçanërisht për 100 dritaret e saj, në shenjë simbolike të 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.
Falënderoj Myfti Reshat Kaçallniku dhe të gjithë klerikët e nderuar shqiptarë në Maqedoninë e Veriut për punën e shkëlqyer që bëjnë për promovimin e vlerave më të mira hyjnore dhe kombëtare.
Gjatë kësaj vizite nuk mund të mos ndalesha për të nderuar jetën dhe veprën e atdhetarit të shquar Said Najdeni, i cili prehet në oborrin e kësaj xhamie. 🇦🇱