Sigal

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta ishte i ftuar nderi në Konferencën ndërkombëtare të zhvilluar në Marsejë me temë “Mesdheu i së Ardhmes”. Me ane te nje postimi ne rrjetin social facebok ka shprehur se: Shqipëria duhet të nxisë arsimimin në industritë detare dhe të turizmit, duke kontribuuar në zhvillimin ekonomik

Ja statusi i plote i Metes:

Me potencialin e jashtëzakonshëm, Shqipëria duhet të nxisë arsimimin në industritë detare dhe të turizmit, duke kontribuuar në zhvillimin ekonomik dhe kohezionin social.?? Konferenca Mesdheu i së Ardhmes