Presidenti Meta, do të zhvillojë sot në ora 11:00 një takim online me përfaqësues të shoqërisë civile

92
Sigal

Në kuadër të mbajtjes së zgjedhjeve të përgjithshme për Kuvendin e Shqipërisë, në datën 25 prill 2021, si dhe me qëllim sensibilizimin e zgjedhësve mbi domosdoshmërinë e pjesëmarrjes masive në këtë proces elektoral, Presidenti i Republikës Sh.T.Z. Ilir Meta, do të zhvillojë sot në ora 11:00 një takim online me përfaqësues të shoqërisë civile.

Aktiviteti do transmetohet LIVE në faqet zyrtare të Presidentit Meta, në rrjetet sociale “Facebook” dhe “Twitter”.

FTOHEN MEDIAT PËR TRANSMETIM LIVE!