Presidenti Ilir Meta, pritet me këngë në Memorjalin e Heroit Kombetar të Shqiptarëve, Gjergj Kastrioti Skënderbe

474
Presidenti Ilir Meta, pritet me kenge ne Memorjalin e Heroit Kombetar te Shqiptareve, Gjergj Kastrioti Skenderbe…
Ja si e ka vlersuar kete ngjarje te rendesishme Presidenti Meta 
Sigal

I nderuar të përshëndesja sot Samitin II të Diasporës Shqiptare dhe 575-vjetorin e “Besëlidhjes së Lezhës”, për të theksuar fort mesazhin se Shqipëria është një vend që ka diell për të gjithë shqiptarët, thjesht ta duam më shumë njëri-tjetrin.??

Publiée par Ilir Meta sur Samedi 2 mars 2019