Sigal

Presidenti Ilir Meta i është përgjigjur menjëherë vendimit të Ramës për të emëruar veten ‘de jure’ si ministër i Jashtëm.

Ja reagimi i plotë i Metës:

“Presidenti në krye të punës. Për Presidentin e para është Kushtetuta dhe sundimi i ligjit.
NO MORE FAKE STATE. Shqipëria e para!??”- shkruan Presidenti Meta.