Presidenti i Republikës Bajram Begaj zhvillon sot një vizitë në Manastir për kremtimin e 115 vjetorit të Kongresit të Gjuhës Shqipe

29
Sigal

Presidenti Begaj merr pjesë në aktivitetet me rastin e 115-vjetorit të Kongresit të Alfabetit të Gjuhës Amtare.

Presidenti Begaj, vizitë në Muzeun e Alfabetit të Gjuhës Shqipe për kremtimin e 115-vjetorit të Kongresit të Manastirit.

Presidenti Begaj do të takohet me shqiptarët e Manastirit si dhe me personalitete të jetës publike dhe politike shqiptare të Maqedonisë së Veriut.