Presidenti Begaj: Shqipëria në krah të Kosovës për ruajtjen e paprekshëmrisë dhe integritetit territorial të saj

94
Sigal

KSK do të analizojë gjendjen e sigurisë kombëtare dhe prioritetet për 2023
Pjesëmarrës në KSK anëtarë të përhershëm të tij dhe të ftuar të tjerë
Presidenti Begaj: Viti  që lamë pas, i vështirë dhe sfidues për sigurinë kombëtare
Presidenti Begaj: Sulmi kibernetik shkaktoi probleme në infrastrukturat dixhitale
Presidenti Begaj: Në aspektin rajonal, përpjekje nga shtete me interesa jomiqësore për frenimin euroatlantik të tij
Presidenti Begaj: Shqipëria në krah të Kosovës për ruajtjen e paprekshëmrisë dhe integritetit territorial të saj
Presidenti Begaj: Agresioni i paligjshëm i Rusisë ndaj Ukrainës ka shkaktuar krizën më të madhe të sigurisë në hapësirën euro-atlantike
Presidenti Begaj: Efektet e këtij agresioni u shoqëruan me rritje të konsiderueshme çmimesh në sektorin ushqimor dhe të energjisë të cilat kanë shtrenjtuar dhe vështirësuar jetën e qytetarëve
Presidenti Begaj: Angazhimi gjithpërfshirës institucional për të siguruar bashkërendimin dhe përdorimin efikas të burimeve kombëtare në funksion të sigurisë, lirisë dhe mirëqenies