Pogradec, një sipërfaqe e madhe toke përfshihet nga flakët në zonën e Qafë Plloçës

43
Sigal

Pogradec: Një sipërfaqe prej rreth 5 dynymësh me shkurre është përfshirë nga flakët në zonën e Qafë Plloçës.

Menjëherë në vendngjarje kanë shkuar forcat zjarrfikëse dhe punonjës të punëve publike të cilët kanë bërë të mundur shuarjen e zjarrit duke mos lejuar përhapjen e tyre.