Po udhëtonin me motor të forcave “Shigjeta”, aksidentohen dy punonjës policie në Orikum

256
Sigal

Dy punonjës policie, të cilët udhëtonin me motor të forcave “Shigjeta”, janë aksidentuar në Orikum.

Punonjësit kanë humbur drejtimin e mjetit dhe janë rrëzuar.

Dy punonjësit policorë janë transportuar menjëherë për në spital.