Plazh në Dimër, të rinjtë tek Shkëmbi i Kavajës sfidojnë temperaturat e ulëta dhe futen në det

173

Moti me diell ka rritur temperaturat e ajrit në vendin tonë. Ndërkohë në plazhin e Shkëmbit të Kavajës ka patur edhe nga ata guximtarë që janë futur në det për tu larë. Edhe pse uji është shumë i ftohtë, dy të rinj kanë sfiduar temperaturat e ulëta dhe janë futur në det për pak kohë.

Ndërkohë në vijën bregdetare të Shkëmbit të Kavajës ka patur një popullim të lartë. Ku shumë persona të ardhur edhe nga qytetet e tjera bëjnë xhiro buzë detit.