Plas grushti në mes të Dibrës, vazjat zihen për… (VIDEO)

44
Sigal

Një tjetër rast sherri mes vajzash ka ndodhur në vendin tonë.

Dy vajza në Dibër janë filmuar duke u zënë me njëra-tjetrën dhe shkak është bërë çështja e të dashurve.

Siç duket edhe nga pamjet, vajzat qëllojnë me grushte njëra-tjetrën ndërkohë që një qytetar mundohet të ulë gjakrat dhe t’i ndajë.

Theksojmë se raste të tilla po raportohen shpesh në vendin tonë.