Pezullohet peshkimi në Durrës, shkak moti i keq

167
Sigal

Gjiri i Durrësit i Durrësit është përfshirë nga një mot i paqëndrueshëmj me erë të fortë e stuhi.

Për pasojë, sektori i peshkimit ka pezulluar aktivitetin deri në një urdher të dytë.

Edhe sektori i ngarkim-shkarkimit ka pezulluar aktivitetin.

Tragetet e linjes Durrës-Bari dhe anasjelltas janë nisur dhe kanë mbërritur në orarin e paracaktuar.