Petrit Vasili: Neveri për tepsi-lepirsit,e greminës “rilindase”…

833
Sigal

Neveri per kete greminen ne krye te qeverise dhe per te gjithe gjirizlleqet qe komentojne ai bashke me breshkat dhe guaket,qe ka ne qeveri.

Ere e neveritshme vjen nga karriget ku jane ulur perbuzurit,inferioret,te kompleksuarit dhe te poshteruarit,qe duan te shplajne surratin me ca dite te qelbura ne qeveri.