Petrit Vasili : Mbyllja e universiteteve, zero logjikë shkencore !

57
Përfaqësuesi i LSI, Petrit Vasili në një postim në rrjetin social facebook ka tërhequr vëmendjen duke theksuar mungesën e logjikës në vendimet e marra prej Komitetit të Ekspertëve të cilët kanë mbyllur universitetet dhe ndërkohë kanë lënë hapur parlamentin.
Ja reagimi i plotë :
Komiteti i Eksperteve(i Partise) mbyll Universitetet dhe hap Parlamentin!?
Dje Komiteti i Eksperteve vendosi qe Universitetet te vazhdojne on line pa afat sepse situata ishte renduar.
Sot po i njejti Komitet Ekspertesh lejon Parlamentin te beje seance plenare!
Kur parlamenti pezulloi seancat dite me pare ne 16 nentor rastet ishin 602 dhe humbjet e jetes ishin 8 raste, ndersa sot rastet jane mjaft me shume rreth 800 raste dhe humbjet e jetes 19 pra dy here e ca me e larte.
Pra rritja eshte realisht kritike dhe e rende!
Rritje 25% te rasteve te reja epidemiologjikisht fakt i rende dhe i pakalueshem dhe vdekjet rriten me mbi 200%.
Cfare argumente shkencore dhe teknike perdor ky Komitet Ekspertesh??
Asnje argument! Zero logjike shkencore! Zero analize objektive dhe te paanshme!
Thjesht marrin Urdherin e qeverise e te partise ne mengjes dhe e kthejne ne urdherin e Komitetit te Eksperteve!