Përurimi i ‘Bunk’Art 2’, ish- të përndjekurit ngrejnë dron: Edi Kristaq Rama kërko falje për vrasjen e Havzi Nelës!

436

 Ndërsa kryeministri Edi Rama ka përuruar hapjen e bunkerit të komunizmit pranë ambienteve të Ministrisë së Brendshme, të përndekurit kanë protestuar jashtë dhe madje kanë ‘përshëndetur’ kryeministrin Edi Rama me një pankartë që ngrihej nga një dron lart. Në pankartë shkruhej “Edvin Kristaq Rama kërko falje për vrasjen e Havzi Nelës!”.