Përplasja tek teatri, rrëzohet në tokë një person

380
Sigal

Policia ka rrethuar gjatë ditë së sotme teatrin Kombëtar në funksion të projektit grabitës të qeverisë për ta prishur godinën.

Ndërkohë gjatë përleshjeve me policinë shtyrje dhe goditjeve një përson është rrëzuar në zonën në mes dy godinave.

Dyshohet se ai eshte shtyre nga policia.