Përplasja tek “Petro Nini”, banorja shtatzënë: Ka varre sa të duash për ne

307

Vijon të jetë e tensionuar situata në zonën e Petro Ninit, ku disa prej banorëve kanë humbur ndjenjat, mes tyre dhe persona invalidë dhe një grua shtatzënë.

Policia ka marrë një e nga një disa prej banorëve, dhe i ka shoqëruar në makinën e tyre.
Një prej banoreve është njëherësh dhe efektive policie, dhe ajo ka bërë të mundur dhe shpëtimin e banorëve që po tentonin që të hidheshin nga çatia.

“Ka varre sa të duash për ne, na ka hapur parcela Erion Veliaj”, tha një prej banoreve.