Përplasen 6 makina në Durrës, shkatërrohen mjetet, shpëtojnë njerëzit

365

6 makina janë përfshirë nga një aksident në Durrës. Aksidenti ka ndodhur në autostradën Durrës-Tiranë. Siç dallohet edhe nga foto automjetet kanë goditur njëra-tjetrën.

Shkak i aksidentit ka qënë një frenim i fortë i makinës së parë dhe 5 mjetet e tjera kanë goditur njëra-tjetrën. Shkak dyshohet se është edhe lagështira në rrugë. Mes automjeteve të aksidentuara janë edhe disa makina luksoze.

ImageImageImageImageImageImage