Përndiqte dhe ngacmonte seksualisht një grua, arrestohet “maniaku” në Tiranë

40

Policia e Tiranës ka arrestuar një 61-vjeçar. Arrestimi i D. D., 61 vjeç është bërë nga Komisariati nr.4 në kryeqytet.

61-vjeçari dyshohet se në periudha të ndryshme kohore, ka përndjekur, ka kryer veprime të turpshme dhe ka ngacmuar sēksualisht një shtetase.

“Gjithashtu nga specialistët për Hetimin e Krīmit në Komisariatin e Policisë Nr. 4 u bë ndalimi me iniciativë i shtetasit D. D., 61 vjeç, pasi dyshohet se në periudha të ndryshme kohore, ka përndjekur, ka kryer veprime të turpshme dhe ka ngacmuar sēksualisht një shtetase”, njofton policia.