Përgjimet e prostitutave në Tiranë: Merr prezervativ, s’kam lekë…!

584
Një hetim 7-mujor i prokurorisë dhe policisë së Tiranës zbuloi një rrjet të gjerë prostitucioni në disa hotele të kryeqytetit dhe përfundoi me 7 të arrestuar.
Sipas hetimit rezulton se, një nga vajzat e arrestuara shërbente si “pika e kontaktit”, mes klientëve dhe vajzave të tjera që ushtronin prostitucion në Tiranë.
Transporti i tyre kryhej nga disa taksistë në kryeqytet, që gjithashtu u arrestuan.
Ndërsa vëzhgimi dhe përgjimi i kryer nga policia ka zbardhur një pjesë të mira të episodeve të porostitucionit dhe personat e përfshirë në këtë aktivitet.
Në një prej rasteve, policia ka vëzhguar dy nga vajzat, të cilat po përgatiteshin të shkonin me një klient.
Pak para takimit mes tyre, vazjat zhvillojnë një bisedë telefonike mes tyre, ku vajza e parë e cila ishte në lokal me dy meshkuj, i kërkon shoqes të marrë edhe prezervativë me vete.
Ndërsa vajza tjetër ia kthen shoqes se, nuk kishte lekë me vete.
“Merr prezervativ. Nuk kam asnjë lek me vete…”. Më pas vajza i thotë se, e pret në një lokal në zonën e Freskut, ku është me një shok “yll bote”.
Pjesë nga përgjimi: 
Vajza1: …zemër hajde për tek xxxxx te Fresku, jam me 2 miqt e mi po hajde mos u vono. Mer taksi se ta paguaj unë. Merr prezervativ…
Vajza2: Nuk kam asnjë lek me vete
Vajza1: Ok ska gje
Vajza2: A je aty ku ke qen ate dit
Vaja1: Po por me nje shok tjeter njeri yll bote
Sigal