Përfshihet nga flakët godina e shërbimit të provës, në afërsi të SPAK dhe ”313″-tës.

25
Sigal

Godina e shërbimit të Provës në afërsi të SPAK është përfshirë nga flakët ditën e sotme. Godina ndodhet në afërsi të burgut 313 dhe SPAK-ut, në zonën e ish-stacionit të Trenit. Zjarri ka nisur në ambientet e brendshme të godinës.

Në vendngjarje ka mbërritur një zjarrfikëse e cila po punon për shuarjen e flakëve. Deri tani raportohet vetëm për dëme materiale në një prej zyrave të shërbimit të provës.

Derimë tani raportohet vetëm për dëme materiale në një prej zyrave të shërbimit të provës.