Përfshihet nga flakët autobusi në Durrës, dyshohet për defekt teknik!

55
Sigal

Përfshihet nga flakët një autobus në qytetin e Durrësit. Dyshohet se autobusi i linjës së Porto Romanos ka pësuar një defekt teknik ç’ka ka shkaktuar dhe flakët.

Fatmirësisht, nga ngjarja nuk ka persona, por vetëm dëme materiale.

Siç shihet nga pamjet, autobusi është shkrumbuar thuajse totalisht.

Përfshihet nga flakët autobusi në Durrës, dyshohet për