“Për popullin tim jam ujk, jo dele”, protestuesi i veshur si ushtar: Rama tha se jemi në luftë, erdha por nuk gjeta armiq

101
Sigal

Një prej protestuesve i veshur si ushtar: E ndoqa nga FB Ramën kur tha jemi në luftë. Unë erdha këtu por nuk po shoh armiq. Tha se do e kalonim krizën bashkë. I hypi çarterit dhe u largua. Nëse je burrë dil dhe përballu me ne. Nëse jo, mbath opingat dhe largohu. Ti je armiku këtu. Për të drejtat e popullit tim, unë jam ujk, nuk jam dele. Zgjidh këtë situatë ose jep dorëheqje.