Pensionet/ Flet eksperti Fadil Kepi

388
Pensioni bazë dhe suplementar për ushtarakët, procedurat dhe kushtet për emigrantët, shtesa për veteranët e Luftës e pensioni për deputetët dhe ripunësimi
Çfarë përfitojnë pensionistët me biznes familjar, llogaritja e pagës për shërbimin ushtarak dhe studimet e larta ditën, shtesa për veteranët e kompensimi i energjisë elektrike dhe problemet me dokumentet
Procedurat dhe kushtet për emigrantët

Pyetje
Znj. Semiha nga Tirana me banim në Francë shkruan: më 20 janar 2018 plotësoj moshën 58 vjeçe. Kam 38 vjet punë të siguruara, përfshi dhe periudhën e studimeve të larta në Shqipëri…
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)
Sigal