Partizan Myftari:Dita pas fushate

399
Sigal

Madhështore!

Ish- maxharonca po shkruan kujtimet për liderin e saj…. Ndryshimi, edhe pas humbjes krenare, vazhdon të deklarojë se humbja jonë është historike! Me fitoret e pazëvendësueshme e merituam votën!…
Maxhoranca e Re
Lideri i Rilindjes ,po aq madhështor sot (dje) në festën e PS-së deklaron se Rilindja është e vërtetë dhe PS-ja ia dedikon këtë fitore aleatit të pavdekshëm, kryetarit fuqi plotë të LSI-së zotit Ilir Metës, që ne rilindëm pasi humbëm bllokun! Dy partitë tona të fuqishme do të bëjnë histori, duke filluar që nesër… Ne shikojmë përpara, arkeologët të shikojnë mbrapa historinë tonë me rrënjë partie historike të veçanta… Deliri i Madhështisë së Marruar vazhdon…. në të dy krahët… Shqipëria në mes, përkulur, thyer, fyer,… duke pritur Zgjimin…
Mëshiroji!