Parashikimi i motit për sot 12 korrik 2019

342

RESHJET

Gjatë ditës së sotme nuk priten reshje.

TEMPERATURAT

Nesër (e enjte dt.11) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 22 / 29 °C

në vendet e ulëta: 21 / 29 °C

në vendet malore: 17 / 20 °C

ERA

Nesër (e enjte dt.11) era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare, për momtente të shkurtra deri e fortë.