Paralizohet trafiku në aksin Vlorë-Llogara, radhë kilometrike që prej mesditës

336
Sigal

Në aksin Vlorë-Llogara është paralizuar trafiku, për shkak të radhës kilometrike të makinave. Trafiku ka nisur që në orët e mesditës, ndërsa tashmë gjendja është shumë problematike, pasi radha është shumë e gjatë. Mijëra qytetarë që kishin zgjedhur bregdetin e jugut për të pushuar, pasditen dhe mbrëmjen e së dielës kanë mbetur të bllokuar në trafikun kilometrik.