Pandemia/ Rama dhe kandidatët e tij shkelin orën policore. Ora 20:00 dhe ata janë ende në shesh

113
Sigal

Kryeministri Edi Rama akuzoi në fjalimin e çeljes së fushatës elektorale opozitën për mbajtjen e mitingut të hapjes së fushatës, sipas tij, në shkelje të masave kundër koronavirusit.

Por nisur nga afatet e vendosura nga Komiteti i Ekspertëve për pandeminë, ai së bashku me kandidatët e PS-së duhej të ishin të shtëpi në këtë orë, dhe jo në shesh duke akuzuar kundërshtarin para kamerave, duke na dhënë dhe mesazhin e qartë që ky grupim është thjesht një grup anti-shtet që nuk zbaton minimalisht rregullat që i vendos po vetë.